sâmbătă, 27 decembrie 2008

MACHIAJUL PENTRU SĂRBĂTORI - esti unică !


Venirea Noului An este un moment al bilanțului dar și al planurilor de viitor … ne dorim sănătate … iubire … liniște … prieteni adevărați !
Și bineînțeles avem dialogul acela tainic cu ” oglindă – oglinjoară , cine - i cea mai frumoasă din țară ?” Vrem ca totul să fie perfect la petrecerea de Revelion !
Metamorfozează – te în Regina Serii…În mijlocul iernii , nimic mai plăcut decât puțin auriu , strass-uri și paiete pentru a -ți evidenția frumusețea!
Machiajul de sărbători trebuie realizat cu produse cosmetice de calitate și pe care nu le utilizezi pentru prima oară , altfel e posibilă o reacție alergică într-un moment cât se poate de nepotrivit.
Fardul de obraz se aplică pe partea superioară a pomeților.
În acest an nu sunt la modă fardurile închise la culoare : negru , maro , gri sau albastru. Culoarea roz – piersică este vedeta Sărbătorilor! Ochii sunt oglinda sufletului… folosește dacă este nevoie produse anticearcăn sau antipoches înainte de a aplica fondul de ten.
Alege un mascara care dă volum și alungește genele și aplică 2 straturi.
Pentru buze , optează pentru nuanțe de roșu ( de la cireașă până la căpșună și vișină ) sau roz…dar nu folosi contur de buze mai închis la culoare … ce poate fi mai neplăcut decât imaginea unor buze cu rujul estompat dar care au foarte vizibil conturul ?!


Legi nescrise ale machiajului care pot fi încălcate :
- aceeași nuanță pentru buze și unghii – este opțională / dacă vei opta pentru culori diferite nu e nici o problemă
- fardul de pleoape în aceeași nuanță ca ochii nu e o alegere prea inspirată – este chiar demodată ( dacă vrei ca ochii să iasă în evidență , culoarea fardului de ochi trebuie să contrasteze cu cea a irisului – roșu ,purpuriu pentru ochi căprui , maro sau auriu pentru ochi albaștri )

Și nu uita că frumusețea vine și din interior!


Dermatocosmetologie - sănătatea pielii tale
Dr Oana Clătici - claticioana@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu