sâmbătă, 16 martie 2013

MICRO LASER PEEL - Peeling Laser de weekend

MICRO LASER PEEL - secretul unui weekend perfect

MICRO LASER PEEL poate fi soluția ideală dacă vă doriți ca pielea dumneavoastră să își îmbunătățească textura și elasticitatea , arătând tânără și sănătoasă , dar nu aveți la dispoziție o perioadă lungă de vindecare și nici nu vă doriți o intervenție chirurgicală majoră !

Este un tratament laser inovator care realizează un peeling laser epidermal ( 4- 50 microni ), îndepărtând cu precizie straturile cele mai superficiale ale pielii. Se obține o ameliorare a liniilor fine și a ridurilor, reducerea petelor pigmentare superficiale și a cicatricilor postacnee, cu o îmbunătățire globală a aspectului pielii.

Epiderma este o structură robustă și rezistentă cu o grosime medie , la nivelul feței , de aproximativ 110 microni. Este deseori sursa liniilor fine și a decolorărilor la nivelul pielii îmbătrânite.

Rezultatele MLP sunt mai bune decât microdermabraziunea și peelingul chimic superficial sau mediu.

Tratamentul se individualizează pentru fiecare pacient , de la superficial până în profunzime . Cei mai mulți pacienți au nevoie de 2-3 tratamente spațiate la 4-8 săptămâni. Înainte de intervenție se aplică o cremă anestezica.

MLP vă oferă posibilitatea recuperării pe parcursul weekendului, de aceea se numește și ” Peeling Laser de weekend ” . Procesul de vindecare variază de la un pacient la altul ( în medie 2-4 zile ) și poate fi realizat la nivelul feței, gâtului, pieptului și mâinilor.

Imediat după procedură vă veți simți ca după o arsură solară, din ziua a doua roșeața diminuă, iar în ziua a treia puteți folosi make-up. Se va folosi o cremă specială recomandată de medic și se evită expunerea la soare 7-10 zile. Apoi se recomandă zilnic protecție solară pentru a evita complicațiile pigmentare.

Pielea devine apoi moale și întinsă, tonicitatea și textura pielii se îmbunătățesc.

Este un tratament laser extrem de sigur și eficient ! Cu siguranță dacă îl veți efectua în weekend, cei din jur vor observa diferența !Dumneavoastră veți hotărî dacă le împărtășiți micul dumneavoastră secret !

Dermatocosmetologie - sănătatea pielii tale - claticioana@gmail.com
 Dr Oana Clătici - medic primar dermatologie


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu